EUFIN stranice

Friday, November 15, 2013

Zen management - ciklus radionica

Zadovoljstvo nam je objaviti vijest o pokretanju novog ciklusa radionica Eufin-a za poslovno okruženje pod nazivom Zen management. 


photo credit: http://stefanonpaper.com

Biti u stanju kreativne angažiranosti na radnom mjestu nije lak zadatak ako smo pritisnuti rokovima i atmosferom koja nije poticajna i ako nismo u stanju prezentnog zadovoljstva. 
Ono što se od nas u tom trenutku traži je da stvorimo protočnost, stanje u kojem smo sretni u trenutku i imamo viziju s jasnim, mentalno opipljivim ciljevima koji želimo ostvariti, s tim da su ta vizija i ciljevi su u skladu s općim dobrom.

Namjera Zen management ciklusa je da napravi most između unaprijeđenja poslovanja vaše tvrtke ili organizacije, osobnog zadovoljstva i stvaranja kreativnih pristupa za napredak.

U sklopu ciklusa slijede radionice:

"5 elemenata prirode u poslovnom okruženju" 

predavač je Marin G Vayu, autor knjige "Tajna pet elemenata" i predsjednik udruge Hrast sa sjedištem u Rovinju, jedan je od bivših top managera u međunarodnoj marketinškoj korporaciji. Na ovoj radionici će vas podučiti kako da prepoznate i izbalansirate 5 elemenata prirode u vašem poslovnom okruženju, a za bolji i cjeloviti uspjeh.

Stres management / Upravljanje stresom

Stres je obiljezje danasnjice, naseg poslovnog, urbanog i osobnog okruzenja. Uzroci stresa su svuda oko nas i poprimaju različite oblike. Otpornost na stres nam omogucuje da ostanemo zdravi ili povratimo stanje zdravlja, daje nam emocionalnu i mentalnu stabilnost, osjećaj povjerenja u sebe i svoje snage, dozvoljava da ostvarujemo svoj maksimum u osobnom i poslovnom okruzenju.

S druge strane, nepripremljena izlozenost stresu dovodi do različitih tjelesnih i mentalno - emotivnih simptoma koji utječu na fizicko i psihicko zdravlje i reflektiraju se na poslovno okruzenje. Klasicna posljedica stresa je pregaranje (burn out).

Na ovom jedinstvenom seminaru ćemo naučiti kako se nositi s različitim oblicima stresa i kako do stresa uopće ne bi doslo.

Također svrha ovog seminara je da osposobi učesnike za smanjenje negativnog (Destress), a povećanje pozitivnog stresa (Eustress).

Svemir Vranko, mag. edu. ped., voditelj udruge Eufin za poslovne edukacije, savjetnik za zdravu prehranu i dubinsko opustanje, autor priručnika "Zvukoterapija" s glazbom za relaksaciju i ostvarenje ciljeva, koordinator YOMAD – Yoga, Music i Dance Festivala u Rovinju, kreativac i inovator s preko 70 inovacija. Educirao se u SAD-u (San Francisco – vještine relaksacije, Washington D.C. - nenasilno rješavanje sukoba, u Londonu - aromaterpija i na Sveucilistu u Zagrebu. Savjetnik je za start up poduzetništvo. 

"Energizirajte poslovanje ispravnom prehranom"

voditeljica radionice je Tamara Kraljić, neotkrivena guruina raw food hrane i samozatajna direktorica wellnesa Angel u Plavoj laguni kod Poreča. Dozvolite da vas dotakne svojim profinjenim osjećajem za protok i povišenom senzibilnošću koja donosi bolji uvid u životno - poslovne procese. Sirova hrana je novi trend, koji nije nastao iz marketinškog napuhivanja već iz dubinske transformacije korisnika koji su otkrili kako ih ono što jedu može potaknuti na rast s povišenom energijom. Ako ste spremni za promjenu pogleda na stvari onda je ovo radionica za vas. 

Lokacije i datumi radionica će biti naknadno objavljeni.


No comments:

Post a Comment