EUFIN stranice

Tuesday, January 23, 2018

Kriptovalute - investiranje u ICODobrodošla i dobrodošao na ovu praktičnu radionicu na kojoj ćemo naučiti kako investirati u ICO – Initial Coin Offering.

Ovo je povijesni trenutak u kojem svjedočimo slabljenje utjecaja FIAT valuta koje su kontrolirane državnim mehanizmima i bankama u korist kriptovaluta koje kontrolira svaki pojedinac posjedovanjem digitalnog novčanika.

Ulaganje u ICO je po meni najjači način investiranja u kriptovalute i upravo na taj način način sam došao do svog prvog uspjeha u svijetu kriptovaluta. Dosad sam bio uložio u tri ICO-a od kojih mi je prvi donio preko 1000% povrata, s drugim sam na nuli, ali u porastu, a treći je još u tijeku s dobrom perspektivom.

Kažu da je ICO mjesto gdje "milioneri postaju bilioneri". Moje prvo ulaganje je bilo od samo 50€ i to mi je bio najbolje uloženi novac u životu jer mi je donio povrat više od 1200€ unutar 5 mjeseci.

Prednost ulaganja u ICO je da je to globalni event koji privlači puno malih i velikih ulagača kako bi se stvorila financijska masa za pokretanje blokchain projekta.

ICO može biti jako skalabilan za ulagače s bitnim upozorenjem da se radi o još novom području u kojem je moguć gubitak cijelog iznosa ili povrat s gubitkom.
Zbog toga je ključno da ulažemo onaj iznos i onoliko koliko smo spremni izgubiti, tj. shvatiti to kao igru. Mene je to igranje u prošlog godini jako usrećilo, bilo je tu i padova kroz koje sam učio, ali mislim da sam svojim ulaganjem podržao dobru stvar.

U principu je ICO mnogim statup-ima uveliko zamijenio obraćanje privatnim bussines angelima ili državnim fondovima. Kroz ICO su se pokretači projekata direktno obratili korisnicima i mikro ulagačima koji dosad nisu imali prilike ulagati u kompanije prije izlaska na burze.

Radionica KRIPTOVALUTE – ULAGANJE U ICO je za početnike u kojoj ćemo proći postupak nabavke kriptovalute, registaciju na mjenjačnice, nabavak kriptovaluta i tokena, transfer tokena nakon ICO-a, te finalizaciju ICO-a kroz transfer u FIAT ili drugu kriptovalutu. Naravno, ima tu puno elemenata i moguće je da se neće sve moći riješti unutar 4 sata, ali steći ćete potrebno znanje i dobiti podršku za iskorak prema ICO ulaganju.
Radionica će trajati 4 sata, a sa sobom je potrebno ponijeti sljedeće:

1. Laptop s web kamerom i smatphone,
2. Osobnu iskaznicu,
3. Pisani dokument kojim se potvrđuje da živite na adresi prijave (izvadak iz banke, telefonski račin i sl. zbog registracije na Bitstamp mjenjačnicu),
3. Kreditnu ili debitnu karticu s minimum 50 eura za ulaganje,
4. Sve potrebno za plaćanje preko interneta (tj. mobilna aplikacija
mToken vaše matične banke).

PREDRADNJA: Molim Vas da se kao predradnju za radionicu registrirate na Bitstamp mjenjačnicu https://www.bitstamp.net/ i da na mobilni uređaj downloadate aplikaciju Blokchain https://blockchain.info/wallet. Registracija na Bitstamp može potrajati i 10 dana. Ako se uspješno registrirate pošaljite uplatu od 50 € na svoj račin na Bitstampu ili kupite Bitcoina ili Ethereum-a u istom iznosu preko Blokchain aplikacije kako bi lakše i brže pristupili ICO postupku.

DONACIJA:

Preporučena donacija za radionicu je 249 kuna ili prema mogućnostima. 


Prije dolaska na radionicu molim ispunite ovu PRIJAVNICU i pošaljite na:

eufin.udruga@gmail.com

Ime i prezime:

Email:

ili preko linka ENTRO sustava: 

https://www.entrio.hr/event/kriptovalute-ulaganje-u-ico-4827

1 comment:

  1. There are several dissertation web sites on the net once you locate unsurprisingly explained in the website. best icos

    ReplyDelete