EUFIN stranice

Tuesday, January 23, 2018

Kriptovalute - investiranje u ICODobrodošla i dobrodošao na ovu praktičnu radionicu na kojoj ćemo naučiti kako investirati u ICO – Initial Coin Offering.

Ovo je povijesni trenutak u kojem svjedočimo slabljenje utjecaja FIAT valuta koje su kontrolirane državnim mehanizmima i bankama u korist kriptovaluta koje kontrolira svaki pojedinac posjedovanjem digitalnog novčanika.

Ulaganje u ICO je po meni najjači način investiranja u kriptovalute i upravo na taj način način sam došao do svog prvog uspjeha u svijetu kriptovaluta. Dosad sam bio uložio u tri ICO-a od kojih mi je prvi donio preko 1000% povrata, s drugim sam na nuli, ali u porastu, a treći je još u tijeku s dobrom perspektivom.

Kažu da je ICO mjesto gdje "milioneri postaju bilioneri". Moje prvo ulaganje je bilo od samo 50€ i to mi je bio najbolje uloženi novac u životu jer mi je donio povrat više od 1200€ unutar 5 mjeseci.

Prednost ulaganja u ICO je da je to globalni event koji privlači puno malih i velikih ulagača kako bi se stvorila financijska masa za pokretanje blokchain projekta.

ICO može biti jako skalabilan za ulagače s bitnim upozorenjem da se radi o još novom području u kojem je moguć gubitak cijelog iznosa ili povrat s gubitkom.
Zbog toga je ključno da ulažemo onaj iznos i onoliko koliko smo spremni izgubiti, tj. shvatiti to kao igru. Mene je to igranje u prošlog godini jako usrećilo, bilo je tu i padova kroz koje sam učio, ali mislim da sam svojim ulaganjem podržao dobru stvar.

U principu je ICO mnogim statup-ima uveliko zamijenio obraćanje privatnim bussines angelima ili državnim fondovima. Kroz ICO su se pokretači projekata direktno obratili korisnicima i mikro ulagačima koji dosad nisu imali prilike ulagati u kompanije prije izlaska na burze.

Radionica KRIPTOVALUTE – ULAGANJE U ICO je za početnike u kojoj ćemo proći postupak nabavke kriptovalute, registaciju na mjenjačnice, nabavak kriptovaluta i tokena, transfer tokena nakon ICO-a, te finalizaciju ICO-a kroz transfer u FIAT ili drugu kriptovalutu. Naravno, ima tu puno elemenata i moguće je da se neće sve moći riješti unutar 4 sata, ali steći ćete potrebno znanje i dobiti podršku za iskorak prema ICO ulaganju.
Radionica će trajati 4 sata, a sa sobom je potrebno ponijeti sljedeće:

1. Laptop s web kamerom i smatphone,
2. Osobnu iskaznicu,
3. Pisani dokument kojim se potvrđuje da živite na adresi prijave (izvadak iz banke, telefonski račin i sl. zbog registracije na Bitstamp mjenjačnicu),
3. Kreditnu ili debitnu karticu s minimum 50 eura za ulaganje,
4. Sve potrebno za plaćanje preko interneta (tj. mobilna aplikacija
mToken vaše matične banke).

PREDRADNJA: Molim Vas da se kao predradnju za radionicu registrirate na Bitstamp mjenjačnicu https://www.bitstamp.net/ i da na mobilni uređaj downloadate aplikaciju Blokchain https://blockchain.info/wallet. Registracija na Bitstamp može potrajati i 10 dana. Ako se uspješno registrirate pošaljite uplatu od 50 € na svoj račin na Bitstampu ili kupite Bitcoina ili Ethereum-a u istom iznosu preko Blokchain aplikacije kako bi lakše i brže pristupili ICO postupku.

DONACIJA:

Preporučena donacija za radionicu je 249 kuna ili prema mogućnostima. 


Prije dolaska na radionicu molim ispunite ovu PRIJAVNICU i pošaljite na:

eufin.udruga@gmail.com

Ime i prezime:

Email:

ili preko linka ENTRO sustava: 

https://www.entrio.hr/event/kriptovalute-ulaganje-u-ico-4827

5 comments:

 1. There are several dissertation web sites on the net once you locate unsurprisingly explained in the website. best icos

  ReplyDelete
 2. While all blockchains have the ability to process code, most are severely limited. gaming cryptocurrency ICO is different on ICO Pulse. Rather than giving a set of limited operations, Ethereum allows developers to create whatever operations they want.

  ReplyDelete
 3. This is a good post. This post gives truly quality information. I’m definitely going to look into it. Really very useful tips are provided here. Thank you so much. Keep up the good works. ICO list

  ReplyDelete
 4. Thanks for the blog loaded with so many information. Stopping by your blog helped me to get what I was looking for. 24h schlüsseldienst

  ReplyDelete